Befektetés napelemes rendszerbe
kte_solar
kte_solar Oldaltérkép Felhesználási feltételek www.kte.hu kte_solar kte_solar
A www.solar.kte.hu weboldalakon található tartalom a KT-Electronic Kft. szellemi tulajdona. A KT-Electronic Kft. fenntart minden, a www.solar.kte.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A www.kte.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos.

Tilos továbbá a KT-Electronic Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan fomában is. A www.solar.kte.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a www.solar.kte.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a www.solar.kte.hu-ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti. A kte.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a weboldalra, termékre vagy a KT-Electronic Kft. -re hivatkozás kivételével - kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A KT-Electronic Kft.-t az oldalon elhelyezett linkekkel elérhető, a KT-Electronic Kft. üzemeltetési körén kívül eső oldalak tartalmáért, az oldalakon elhelyezett információk hitelességéért semmiféle felelősség nem terheli. A KT-Electronic Kft. fenntartja magának a www.solar.kte.hu weboldalon közzétett adatok, információk, felhasználási feltételek módosításának jogát.

A KT-Electronic Kft. a www.solar.kte.hu weboldal szerkesztése során mindenkor a tőle elvárható gondossággal jár el, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a weboldalról elérhető cikkeinek tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az azokban szereplő tájékoztatások pontosságáért, helytállóságáért vagy teljességéért és az ezekre visszavezethető közvetlen vagy közvetett károkért a KT-Electronic Kft. nem felel.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bármely döntése meghozatala előtt - a weboldal használatán túl - konzultáljon megfelelő szakértővel, mivel a weboldalon közölt információk felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik.
© 2019 KT-Electronic Kft.