Befektetés napelemes rendszerbe
kte_solar
kte_solar kte_solarkte_solarkte_solarMANAP
kte_solar

Ferde cseréptetős telepítő készlet

A Teletronik "Roof System" Ferdetető Napelem-panel Rögzítő Rendszer megtervezésekor, a széleskörű rugalmasság, a korlátozás nélküli bővíthetőség, valamint a tetőtípus és panelfüggetlen rendszer megalkotása volt a célunk. A tartószerkezet 60°-os tető dőlésszögig alkalmas lakossági és ipari méretű rendszerek építésére.

A változatos tető és cserép méretekhez való tökéletes illeszthetőséget egyedi méretezésű saválló (A2) anyagból készült kampók biztosítják. A panelek rögzítését a saját tervezésű alumínium sínekhez, speciális Z-NUT modulokkal ellátott leszorító elemek bizrosítják. A rendszer telepítése szerszámgépet, fa / fém megmunkáló eszközt nem igényel.
kte_solar

Lindabtetős / lapostetős készlet fix lábakkal

A Teletronik "Roof System" Napelem-panel Rögzítő Rendszer megtervezésekor, a széleskörű rugalmasság, a korlátozás nélküli bővíthetőség, valamint a tetőhéj és panel független rendszer megalkotása volt a célunk. A tartószerkezet egyaránt alkalmas lakossági és ipari méretű rendszerek építésére, a tető lejtéssel párhuzamos és merőleges sinezéssel is.

A változatos hullámlemez profil méretekhez való tökéletes illeszthetőséget egyedi tervezésű saválló (A2) anyagból, illetve alumínium ötvözetből készült profilok garantálják. A speciális profilú, húzott, alumínium sínszerkezet, valamint a panelek leszorítását biztosító Z-NUT modullal ellátott köztes- és vég-elemek kiemelkedő telepítési hatékonyságot eredményeznek. A méretre szabott alumínium sínek szükségtelenné teszik a helyszíni fémmegmunkálást (darabolás, fúrás) kizárva ezzel a korrózióvédő réteg megsértésért.
kte_solar

Lindabtetős / lapostetős készlet állítható lábakkal

A Teletronik "Adjustable Roof System" (Állítható Napelem-panel Rögzítő Rendszer) megtervezésekor, a széleskörű rugalmasság, a korlátozás nélküli bővíthetőség, valamint a tetőtípús és panel független rendszer megalkotása volt a célunk. A tartószerkezet egyaránt alkalmas lakossági és ipari méretű rendszerek építésére. A tartószekezet alkalmas a PV panelek ideális dőlésszögének beállítására egyenetlen lapos, vagy kis dőlésszögű tetőfelületeken.

A tetőfelület és a panelek által bezárt szög 10°-15°, illetve 15°-30° között választható meg, amelyet állítható teleszkópok tesznek lehetővé. A speciális profilú, húzott, alumínium sínszerkezet, valamint a panelek leszorítását biztosító Z-NUT modullal ellátott köztes- és vég-elemek kiemelkedő telepítési hatékonyságot eredményeznek. A méretre szabott alumínium sínek szükségtelenné teszik a helyszíni fémmegmunkálást (darabolás, fúrás) kizárva ezzel a korrózióvédő réteg megsértésért.
kte_solar

Talajra telepített 8 paneles szett

A Teletronik "Quadruped Mounting System" Napelem-panel Rögzítő Rendszer megtervezésekor, a korlátozás nélküli bővíthetőség, és a változatos telepítési előírásokhoz illeszkedő tartószerkezet megalkotása volt a célunk. A Teletronik "Quadruped Mounting System" egyaránt alkalmas lakossági és ipari méretű rendszerek építésére. A tartószerkezet teherviselő elemeinek anyaga tüzihorgamyzott vastagfalú cső, csavarok A2 saválló-, sínszerkezet alumínium ötvözet ből készülnek.

A Teletronik "Quadruped Mounting System" előre gyártott elemei egyetlen imbuszkulcs felhasználásával rögzíthetőek bármely, tetszőleges méretű alumínium keretes napcella panelhez. A speciális profilú, húzott, alumínium sínszerkezet, valamint a panelek leszorítását biztosító Z-NUT modullal ellátott köztes- és vég-elemek kiemelkedő telepítési hatékonyságot eredményeznek. A méretre szabott alumínium sínek szükségtelenné teszik a helyszíni fémmegmunkálást (darabolás, fúrás) kizárva ezzel a korrózióvédő réteg megsértésért.
kte_solar

Talajra telepített egylábas szett

A Teletronik új "Roller-8" tartószerkezete a lakossági igények kiszolgálására készült, 6-8 panel rögzítésére alkalmas rendszer. Az új innovatív, talajra telepíthető tartószekezet magában hozdozza a légies megjelenés, a maximális hatákonyság, és a karbantartásmentes üzemeltetés meghatározó jellemzőit. A háztartási kiserőmű kategóriában egyedül állóan képes a nap beeséssi szögének évszakfüggő változásait követni! Központi teherviselő eleme megkönnyíti a környezetbe illeszthetőségét. A tartószerkezet aktív elemet nem tartalmaz.

A Teletronik "Roller-8" előre gyártott elemei egyetlen imbuszkulcs és standard szerszámkészlet felhasználásával telepíthető. A speciális profilú, húzott, alumínium sínszerkezet, valamint a panelek leszorítását biztosító Z-NUT modullal ellátott köztes- és vég-elemek kiemelkedő telepítési hatékonyságot eredményeznek. A méretre szabott alumínium sínek szükségtelenné teszik a helyszíni fémmegmunkálást (darabolás, fúrás) kizárva ezzel a korrózióvédő réteg megsértésért.
kte_solar

Kéttengelyes napkövető rendszer

A valós idejű érzékelővel ellátott napkövető rendszer magasabb hozamot és állandó hatékonyságot biztosít a modul pozíciójának változtatásával, amikor alacsony a napenergia, vagy az árnyékok csökkentik a nap erejét a cellákon. Ez a rendszer maximális hatékonyságot nyújt, és akár 30% - kal több energiát termel.
© 2019 KT-Electronic Kft.