KT-E Napenergia / Solar
KT-E Napenergia / Solar
Slide One
Slide One
previous arrow
next arrow

Cégünkről

A KT-Electronic Kft. 1982-ben alapított magánvállalkozás, amely 1989-óta működik jelenlegi formájában. Az elmúlt 35 évben Magyarország egyik piacvezető, minőségi elektronikai eszközöket gyártó és forgalmazó vállalkozásává fejlődött. Fő tulajdonosa a svájci Teletronik AG, ezért magas műszaki színvonalú, akár személyre szabott, tőkeigényes projekteket is meg tud valósítani, amire a nagyszámú referencia és az ügyfelek legnagyobb megelégedése a garancia.

Cégünk LED és SOLAR termékeknél célirányosan „tartós fogyasztási cikk” minőségű eszközöket gyártat és forgalmaz. Vannak olyan termékeink, amelyekre a gyártóval közösen 25 év (!) fizikai cseregaranciát vállalunk, és mivel nem csak sok éves múlttal, de a jövőt tekintve még sok-sok éves működésre berendezkedett cég vagyunk, ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy bármilyen jogos, vagy garanciális problémája a lehető leggyorsabban orvosolva lesz.

„ZÖLD” üzletágunk minőségpolitikáját komoly műszerparkkal felszerelt méréstechnikai laborunk, valamint európai szinten is ritkaságszámba menő, 10 méter magas, 650 m2-es fénymérő-sötétkamránk is biztosítja. A termékeink adatait így nem csak „szimuláljuk”, hanem fizikailag meg is mérjük. Ezért tudjuk garantálni, hogy az általunk megadott paraméterek valóban valósak.

Szakmérnökeink ismerik és alkalmazzák a világ élenjáró technológiai megoldásait, folyamatosan nyomon követik az alkalmazott technika fejlődését, ezért a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően termékeink a legjobbak közé tartoznak a piacon.

Amiért érdemes minket választani

KOMPLETT FELMÉRÉS

Előre egyeztetett időpontban szakembereink komplett helyszíni felmérést végeznek. Ennek alapján akár több féle alternatívákat ajánlunk ügyfelünknek, és azután ajánlatokat tudunk tenni a lehetséges stratégiai, energetikai és gazdaságilag javasolt fejlesztésekre.

ENERGETIKAI HATÉKONYSÁG NÖVELÉSRE KIDOLGOZOTT AJÁNLATOK

A helyszíni felmérések eredményét árajánlat formájában, a pályázatokhoz optimalizáltan készítjük el. Lehetőség szerint olyan méretű villamosenergia-termelő rendszert ajánlunk, mellyel az éves villamosenergia számlája akár nulla forintra csökkenhet.

TERVEZÉS

A pályázatokhoz és a rendszer megvalósításához szükséges összes tervezési feladatot cégünk mérnökgárdája a pályázat keretein belül (realizálás esetén ingyen!) elvégzi.

ENGEDÉLYEZTETÉS, ÁRAMSZOLGÁLTATÓI ÜGYINTÉZÉS

Amennyiben a rendszerek engedélykötelesek, az áramszolgáltatókkal történő ügyintézést megrendelés esetén, cégünk ingyen és bérmentve elvégzi.

KOMPLETT, KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉS

Cégünk nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező kivitelezőkkel vállalja napelemes és LED-es világítási rendszerek akár teljesen kulcsrakész (felmérés, tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés) lebonyolítását. Napelemes és világítástechnikai megoldásaink magánszemélyeknél, vállalatoknál vagy közületi ügyfeleinknél egyaránt megbízhatóan üzemelnek.

Irodánk

Kapcsolat

Iroda:
2040 Budaörs, Gyár u. 2. (Gábor Dénes Krt. 1100)

E-mail:
solar@kte.hu

Facebook